Which cutter is appropriate when stainless steel milling ? ( carbine or HSS) -

تم إضافة السؤال من قبل sheik abdullah , CNC PROGRAMMER/SETTER-CNC lathe-VMC,HMC , shall engineering
تاريخ النشر: 2014/08/10
sheik abdullah
من قبل sheik abdullah , CNC PROGRAMMER/SETTER-CNC lathe-VMC,HMC , shall engineering

though carbibe is a good chip removal rate , it will stick with stainless steel in process, result you may lose your expensive tool.....

also high speed machinihg will not work on ss material , so carbide is a second chioce ,,,,