How do you measure performance of a project?

تم إضافة السؤال من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants
تاريخ النشر: 2014/08/12
Yahya AbdelAziz
من قبل Yahya AbdelAziz , Assistant Resident Engineer - Civil , Arab Consulting Engineers Moharram - Bakhoum

Earned Value Management

I Gives indicators to how the project is progressing versus budget schedule and it can even give you a future forcasts forhow your project will be.