How important man management,reward & motivation towards innovation?

تم إضافة السؤال من قبل Kanchan Chowdhury , General Manager , VTR Marketing Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/08/13
Saqib Munawwar
من قبل Saqib Munawwar , Assistant Manager -Production & Support Group , Toyota- Indus Motor Company Ltd

 only way to improve man management and motivation and that is " Respect to people" and recognition