هل مفهوم العدل يختلف من موظف وأخر داخل الشركة؟

هذا السؤال لكل التخصصات

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company
تاريخ النشر: 2014/08/17
Ahmed Hendy
من قبل Ahmed Hendy , Senior Income Auditor , Jaz Hotels Group

اكيد في اختلاف في بعض الناس بتكتفي بالراتب المحدد من الجهه اللي بيشتغل فيها وفي ناس تانيه فاهمين كلمه العدل غلط يعني مش بيكتفي بالراتب وبياخد رشوه