What is the normal balance for liability accounts? debit credit?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/24
Mohammad Feroz Al Azad
من قبل Mohammad Feroz Al Azad , Head of ORM, And Head of ICC (Internal Control & Compliance , Brac Bank Limited

Credit

Saad Bin Asghar
من قبل Saad Bin Asghar , Accounts and Finance Manager , Eastern Biotech and Life Sciences

credit

SALIK RAFIQUE
من قبل SALIK RAFIQUE , GM FINANCE , SWISS PRO MANUFACTURING CO.

Credit is a favourable balance of Liability.

AYMAN EL KASHLAN
من قبل AYMAN EL KASHLAN , ACCOUNTS MANGER , MODERN OFFICE FOR POULTERY

CREDIT BUT IF DEIBT IT WILL BE RED IN COMPUTER OR BETWEEN BRACTIS IN MANULA ACCOUNTS

Anwar Najmaddin Hassan حسن
من قبل Anwar Najmaddin Hassan حسن , Financial Analyst , Alrajhi Banking & Investment Corp.

the normal balance of Libility Accounts are credit.

Santhosh Kumar Gopinath
من قبل Santhosh Kumar Gopinath , Finance Manager , Arab Financial Services Company B.S.C (c), (Subsidiary of Arab Banking Corporation, Bahrain)

credit balance