How well do you manage a team from different culture backgrounds?

تم إضافة السؤال من قبل Ruuri Elly , Business Development partneships , User Experience Technologies
تاريخ النشر: 2013/06/24
Ehab Aladdin Ibrahim Mohammed Abdullah
من قبل Ehab Aladdin Ibrahim Mohammed Abdullah , G.P , Metlife alico

By applying the organization law fairly between the whole team

Mohsen AlQadi
من قبل Mohsen AlQadi , Facilities Deputy Manager , Dar Al Fouad Hospital

Be fair