What is the most used instantaneous payment system at Target?

تم إضافة السؤال من قبل Farah Maher , software developer , IT House Solutions
تاريخ النشر: 2013/06/24

IMPS in India, NIP in Nigeria, G3 in Singapore are the real fast payment modes in the world

MUHAMMAD JAMIL NAWAB VP ll MBA
من قبل MUHAMMAD JAMIL NAWAB VP ll MBA , MBA | Incharge Retail Commercial Credit Hub, (VP-II) Bank Al Habib Ltd Vehari, Pakistan , Bank Al Habib Ltd Pakistan

Technology