What is 'CGTMSE Scheme'?

Under the scheme, credit guarantee is provided to enhance the comfort level of the Member Lending Institutions for providing (financing loans ) credit facilities to Micro and Small Enterprises without collateral security and / or third party guarantee.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/08/23
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Credit Guarantee Scheme of:

CREDIT GUARANTEE (FUND) TRUST (FOR) MICRO (AND) SMALL ENTERPRISE  (CGTMSE)

INDIA/RBI/BANKS/SMALL BUSINESS

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Credit Guarantee Fund for micro and small enterprises