Do you agree with ton of pages of most companies job applications? take a lot of time & effort to fill .

تم إضافة السؤال من قبل lamia alaubaidi , Marketing Manager , Vanguard Management Consultants
تاريخ النشر: 2014/08/24
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Yes I do agree with you and I suggest for online recruitment that would be helpful to reduce wastage and time effort.

ABDUL SAKUR
من قبل ABDUL SAKUR , Transaction Processing Analyst , Accenture Solutions Private Ltd.

Of course yes!

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Work is important for a person

And always trying to search for better

But seriously absent from the companies

They are always looking at an integrated employee

This employee has no