كيف تتصرف مع موظف لبق جدا مع العملاء مع الهاتف ولكن عنده مشكلة كبيرة في نسيان المعلومات ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Tarek , Own , facebook
تاريخ النشر: 2014/08/26
MOHAMED MUSTAFA SALIM
من قبل MOHAMED MUSTAFA SALIM , Finance Manager , Egyptian E-Learning University

اقول قدامه العملومة باكتر من شكل واكتر من طريقه واثبتها بأمثلة كتيره

اعلقله ورقة صغيره على الكمبيوتر فيها دلالات للمواضيع اللي يحتاج يراجعها كل يوم عشان النسيان

من وقت للتاني اعمله شيت اسأله بخصوص مهمته واشوف اجابتها واطابق مدى صحتها