What is a sets in mathmatics define sets and it,s types?

تم إضافة السؤال من قبل syed zahid syed zahid , F&B Supervisorin , CHUNG-PA CHINESE RESTAURANT
تاريخ النشر: 2014/08/27
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

Set is a collection of elements. Usually, in mathematics, elements are some type of numbers, e.g. natural numbers, integers, rational numbers, real numbers, complex numbers etc.