Despite parameters normal ,is it ok to extend STG scheduled servicing to another year?Last inspection revealed all rotating parts in good condition.

تم إضافة السؤال من قبل Rosli Mat Amin , Power Plant Area Manager , Malaysian Newsprint Industries Sdn Bhd
تاريخ النشر: 2014/08/28
Zohaib Akhtar
من قبل Zohaib Akhtar , Safety Manager , Muhammad Ali Al Swaliem Masco Group

No,you should check all parameters.