Is faculty feedback essential in training?

How important is faculty feedback to assessthe effectiveness of the training?

تم إضافة السؤال من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO
تاريخ النشر: 2014/08/29
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Faculty feedback is not essential, but trainee's feedback is must.

atif javed
من قبل atif javed , Marketing Manager , HnF holidays ptv ltd

i dont have knowledge about faculty facebook