How to incorporate maximum output from an employee with giving him maximum comfort? please respond

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Sahal , Metallurgist/QC Incharge , Aries Oil field services L.LC
تاريخ النشر: 2014/08/31
mohammed hussein
من قبل mohammed hussein , معلم لغة انجليزية - موظف فى محل خدمات كمبيوتر وانترنت منذ 2007 , الاستاذ

By convincing him that I made a lot of effort to achieve his mission