Describe your filing system. (Do they mention both cabinet filing and computer filing?) How would you “file” computer files?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.
تاريخ النشر: 2014/09/02
DUNCAN OMANGA
من قبل DUNCAN OMANGA

this is the keeping in order documents in an arranged manner,computer files can be arranged in either alphabetical,numerical or numbering in excel for easy control of stock and controlling inventory