Please share the job opportunity in HR?

I have recently completed Diploma in Human Resource Management from Pakistan Institute of Management.

تم إضافة السؤال من قبل Heena Premjee , Executive Coordinator to Head of Compliance & Control Assurance , United Bank Limited
تاريخ النشر: 2013/06/25
haytham laag
من قبل haytham laag

you can find here alot of job opportunities in job section HR department

Shahid Zafar
من قبل Shahid Zafar , Security Guard , Emirates security services

I am interested for this Job