Where can I find some online courses on Cisco security?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/25
Aamir Aleem Jan
من قبل Aamir Aleem Jan , Network Specialist , Cisco-TAC

What in Cisco security are you looking for? In general terms it means using Cisco products and packages for employing for security solutions for your network.
It could be using Cisco Adaptive security appliances( ASA'S), Anyconnect or IPSec VPN clients etc.
Secure desktop etc.
Regards Aamir