Which comes first? A. Program, B. Course, C. Module?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/04
Ismi Puji Hastuti
من قبل Ismi Puji Hastuti , English Teacher , SMK Widya Taruna

It comes from Program, then Module for standard base, last is the execution which is the Course. Thank you.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1.Program.

2. Course.

3. Module.

hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

1_Programs

2_Course

3_Module

Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

As mentioned in the question:

A. Program, B. Course, C. Module

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Start with designing small modules that will integrate into one big course.

Different courses can be made to be one program.

LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Quality Assurance Manager & Training Consultant , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

For me me the arragement should be

Programe (Planning& well trigger phase)

Module ( As a part of a course)

Course (As a set of modules)

Muhammad Najam Janjua
من قبل Muhammad Najam Janjua , Human Resource Consultant , Various Group of Companies

Program. For further consultancy, like my page & ask questions:

https://www.facebook.com/JanjuaNajam