Authority can be delegated, but responsibility can never be delegated. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/04
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

YES THATS TRUE IT IS THE KEY FOR LATEST MANAGEMENT TO DELEGATE THE POWER AND SHARE THE RESPONSIBILTY WITH OTHER STAKE HOLDERS IN THE LINE MANAGEMENT......... ================        GOOD DAY   ======================================