How to find out Horse power(h.p) of an engine if its Cubic capacity is 100cc?

تم إضافة السؤال من قبل tufail mir , Regional fleet head , Saudi dairy and food stuff co.
تاريخ النشر: 2014/09/04
ASIF UDDIN SYED
من قبل ASIF UDDIN SYED , service manager , mahindra & mahindra pvt,ltd.

5.8 hp

samba sene
من قبل samba sene , PRODUTION MANAGEMENT , CASA AMENDE ENTREPRISE

power  horse depend for cubic capacity ang Iam fining there a number, must have a motor but if the number is higher in the engine capacity or lower I think it's not normal