Have you been dropping off the new version of the program solid work?

لاتوجد

تم إضافة السؤال من قبل Thair Ahmed , مهندس صيانه , امانة بغداد
تاريخ النشر: 2014/09/07
Muhammad Qasim
من قبل Muhammad Qasim , Construction Manager , H.A. J Contracting Company

Every new version of all soft wares has positive and negative impacts on all professionals. Better to look for the positive and move on with more satisfaction.