Scenario : You are in to selling high end products and services, no discounts!. what will be your sales approach to customers who want a discount?.

تم إضافة السؤال من قبل Harilal Vasantha Mohanan , Senior Charter Sales , Jetex Flight Support
تاريخ النشر: 2014/09/07
Jaseem Pulikkalakath Habeeb
من قبل Jaseem Pulikkalakath Habeeb , Area Sales Manager , Afra International DMCC

Brand value with long durablity so dicounts will savy the reputation