What is debit Note and Credit Note ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/07
Murtaza Kalabhai
من قبل Murtaza Kalabhai , Accountant , Al Raj Mobile Phones Trading L.L.C

Debit note is issued by buyer to seller for return of purchase on credit, for requesting credit note,

Credit note is issued by seller to buyer,  for return of sale on credit, for discount in amount payble

Kripesh Krishnan Kutty Nair
من قبل Kripesh Krishnan Kutty Nair , Merchandiser , Al Seer Group

In a simple view, debit note means purchase return and credit note means sales return.