Who is responsible for Performance Appraisal as Supervisor or Line Manager?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/09/08
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

1.The Candidate himself should mentally perform well and should be his own critic2.Supervisor3.Line Manager(Also keep Other Managers in a Loop if necessary) so his performance is valued and accredited..

Salma Al-Rayes
من قبل Salma Al-Rayes , human resources specialist , Misr ElHegaz Group

Supervioser

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Every employee managing another employee is reponsible

Rahmat Ullah Khan
من قبل Rahmat Ullah Khan , Administrative Asst , Trojan Holding

Mr Saiful Islam haroon   ......agree

فارس الخليلي
من قبل فارس الخليلي , Safety director , National Company for Education

supervisor

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Firstly Supervisor.

Secondly Line Manager.

Thirdly Supervisor.