What are good resources to learn making a picnic table?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2013/06/25
Eduardo Apostol
من قبل Eduardo Apostol , Production Manager , House Of Beech for Wooden Decoration

if you already know the basics of wood joinery, you can search the web for the design of your choice.

Humphrey Apanifu Echobei Ajeidang
من قبل Humphrey Apanifu Echobei Ajeidang , Wood work departmental head , MOCAF Favorite Foods project

Household furniture, office furniture, roofing, ceilings, door farms