Doing things right the first time is important. What procedures do you take to ensure the quality of your work?

تم إضافة السؤال من قبل Therese Angeli Lebiano , Technical Support Representative , Transcom Worldwide Philippines
تاريخ النشر: 2014/09/09
SUNDAY UKENYE
من قبل SUNDAY UKENYE , Team Member , SPDC LAND ASSET

There are developed standard operating procedures (SOP) which are in line with process safety.These procedures should be strictly followed to avoid process safety incidents.

Jyldyzbek Sariev
من قبل Jyldyzbek Sariev , Gift shop seller , Gift shop "brothers"

I think we liv