What is one thing you are deeply proud of - but would never put on your résumé?

<p><span><span>The journey of self-discovering starts here</span></span></p>

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sewilam Abdel Hamid , Director of Sales and Marketing , Creative Sense
تاريخ النشر: 2014/09/09
Idrish miyan
من قبل Idrish miyan , co ordinator , s.j.j.h.s.s.guthi parsauni

dignity

Surbhinder S Dhillon
من قبل Surbhinder S Dhillon , Vice President - Marketing & Sales , DALAL STREET JOURNAL - Business & Investment Magazine

Always tried to be a nice, fair & just human being, prior to anything else. And to be recognised as such by all my family, friends and acquaintance.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Achievement and improvement