How can start a career as materials and corrosion engineer ?

تم إضافة السؤال من قبل MANJUNATH THIRUTHIKAROTE MURALIDHARAN , M.Tech student , National Institute of Technology
تاريخ النشر: 2014/09/10
Shehzad Rafeeque
من قبل Shehzad Rafeeque , LOGISTIC MANAGER WITH ACCOUNT , NEW WAVE FZE

I START MY WORK AS A  SAMPLE TASTING CLERK ON IN DIAMOND METALS COMPANY IN KARACHI , PAKISTAN