how would you increase your skills?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Tayel , Developer , Middle East News Agency
تاريخ النشر: 2013/06/25
haytham laag
من قبل haytham laag

Be Specific bro because there are alot of skills types like Presentation Skills Communication Skills Critical Thinking Skills Leadership Skills Technical Skills Social Skills English skills Networking Skills employ-ability skills reading skills and every skill have a way to increase