How do you define of "smart" for your life?

تم إضافة السؤال من قبل Ismi Puji Hastuti , English Teacher , SMK Widya Taruna
تاريخ النشر: 2014/09/14
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Self respect and being true to my own standards and ideals.

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Performance and Achievements above Standard in the areas where one is expected to excel.

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

  1. The decisions and choices I have made
  2. Recognizing my strengths and using them to enhance my life