What is the best way to import ptx cutting list to cadmatic for holzma saw ???

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Hamza Mohamady sakr , Fit-Out Project Manager KSA , Kooheji Contractors W.L.L
تاريخ النشر: 2014/09/15
Tomasz Modrzejewski
من قبل Tomasz Modrzejewski , Programmer , PESA Bydgoszcz S.A.

.ptxImport from Import a native Pro Tools version10 or11 PTX format session file

I do not know