What is the maximum Tx configuration for GSM? How it can be managed ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Abaker Ezeldin Mohamed , IT help desk technician , Sudan Radio and Television Broadcasting
تاريخ النشر: 2014/09/15
Vicky ahmad
من قبل Vicky ahmad , Team Member , TVS Interconnect systems

it depends on what microcontroller we are actually using, then we can set the specified mode for UART or USART communication.