How will you develop yourself as a professional teacher?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
Shagufta Zafar
من قبل Shagufta Zafar , Principal , Allied School

A REAL ROLE MODEL FOR MY STUDENTS ,,,,,,,,,,,,, I BELIEVE ON TRAINING & COACHING RATHER THAN TEACHING ALWAYS.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

I read a lot, talk to foreigners, watch DVDs

ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

Be in the seek knowledge always

Training, practice, communicate verbally with others in different subjects.