I have completed my cv how I can send this

تم إضافة السؤال من قبل Shanmugarajah Vinoth , Worker , BOC bank
تاريخ النشر: 2014/09/17
mohmad azazy
من قبل mohmad azazy , business development manager , Hussein sabbour consultant bureau

First search for a suitable job then ,You should prepare a strong cover letter or write some words like ihope my cv meet your requirements depend on the job you will apply for p