My question is in relation to the transmission and bodies: 1 it is the specific role can play a segments.2- What are the disks for running a car?

تم إضافة السؤال من قبل samba sene , PRODUTION MANAGEMENT , CASA AMENDE ENTREPRISE
تاريخ النشر: 2014/09/18
Aneesh Chandran
من قبل Aneesh Chandran , Project Engineer , Scan Electromechanical Contracting Co. LLC

Disks? Did you mean Clutch Disk ? They are used to transfer power from the engine to the gearbox, Smoothly.