إذا كنت تعمل فى مجال الإدارة و فكرت فى السفر الى أين ستذهب ؟

تم إضافة السؤال من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية
تاريخ النشر: 2014/09/18
احمد محمد عبد العزيز العبد العبد
من قبل احمد محمد عبد العزيز العبد العبد , مدير شئون عاملين , الشركة العالمية للصناعات الهندسية والتكييف ـ يونيون آير جروب

اسافر إلى مشروع محور قنات السويس الجديد " لانه المستقبل لى والاولادى واحفادى من بعدى " .

Mohamed Abou El Azem
من قبل Mohamed Abou El Azem , Bachelor of Law , Bachelor of Law

علي حسب نوع السفر اللي بفكر فيه

اذاكان السفر للعمل فاكيد للمكان اللي محتاجني

اوالسفر للسياحه علي حسب الامكانيات

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

الي اي مكان

mezgin aussi
من قبل mezgin aussi , مدير الصيانة , فندق الشيرتون

الى دول شرق اسيا  وهذا سبب نموها السريع

Adel El_sayed Zayed
من قبل Adel El_sayed Zayed , المدير المالى , البابطين للطاقه والاتصالات - مصر

اذهب الى دوله تقدر علم الادراة وتعترف به انه ابو العلوم فالادراة فى اى مجال هى الاساس