Do you think that PMTCT clients need a full regimen of ARVs or they just need to take a HIV prophylaxis?

تم إضافة السؤال من قبل Sabwe Tshibanda , Senior Medical Officer , Ministry of Health Botswana
تاريخ النشر: 2014/09/19
mohamed raafat
من قبل mohamed raafat , Clinical Science Associate , Sanofi Genzyme

Full regimen ARV is recommended for mother's health and prevent transmission