Employee getEmployee(int index) { return Employees[index]; } can you provide a code review?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Shalabi , Cheif architect , Esatrata
تاريخ النشر: 2014/09/20
Mohammad Shalabi
من قبل Mohammad Shalabi , Solution Architect, Android, and IOS Architect , ALM New Way

no defensive programming, what if employee is null. security issue, what Employees[-1] will return. design issue should use uint index as parameter.