Risk in Capital budgeting is same as: ?

<p><strong>(a) Uncertainty of Cash flows</strong></p> <p><strong>(b) Probability of Cash flows,</strong></p> <p><strong>(c) Certainty of Cash flows,</strong></p> <p><strong>(d) Variability of Cash flows</strong></p>

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/21
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer D is correct

Tareq Sal'ous
من قبل Tareq Sal'ous , business development manager , Primus

(a) Uncertainty of Cash flows

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer A

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

A) Is The Answer

Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim
من قبل Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim , Chief Accounting , ICCDP

The right answer is # a- Uncertainty of Cash flows

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Answer A