What is the best country in the Middle East in terms of emergency medicine?

تم إضافة السؤال من قبل Nasser Khan , manager , Godrej Group
تاريخ النشر: 2013/06/26
Ansam Al-Sharif
من قبل Ansam Al-Sharif , Staff Nurse , المستشفى الوطني الحكومي

According to my colleagues' experience, from Physicians and Staff Nurses Head, and depending on their training trials which were embedded in Emergency Medicine are Tunis and Lebanon.

Gamal Eldin Abdalla Mohamed Ejaimi
من قبل Gamal Eldin Abdalla Mohamed Ejaimi , Senior anesthesia and ICU physician , Taiba Hospital

KSA and Qatar

Muhammad Asif Khatab
من قبل Muhammad Asif Khatab , Emergency Medical Technician , rescue1122

i think Saudi Arabia

Ferdaws Halaouet
من قبل Ferdaws Halaouet , Supervisor , Emergency Medical Techncian

Tunis of corse

Muthana Mahdi Ahmad Alhaj
من قبل Muthana Mahdi Ahmad Alhaj , Health Field Officer , International Committee of Rad Cross

Yemen