When adjusting entries made : 1- End of every month . 2- preparing financial statements . 3- end of fiscal year regardless financial statements .

<p><em><strong>4- all mentioned above .</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Answer2 is correct .

Ashraf Samir Sorour
من قبل Ashraf Samir Sorour , Head Of Finance And Administration , Revamp Consulting

4- All mentioned above is the correct answer

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

All Mentioned above .

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

4. All mentioned above