What should be done in case all DCS monitor suddenly 'hang' during DCS Operator trying to synchronize 2 steam turbines?

تم إضافة السؤال من قبل Rosli Mat Amin , Power Plant Area Manager , Malaysian Newsprint Industries Sdn Bhd
تاريخ النشر: 2014/09/23
Fatehullah Khan
من قبل Fatehullah Khan , Shift Charge Engineer , FAUJI KABIRWALA POWER COMPANY LIMITED PAKISTAN

press emergency trip button.