How to Improve Your Skills at Office Politics???

تم إضافة السؤال من قبل wasiq waheed , FRONT OFFICE SUPERVISOR(Looking for a New challenging position In U.A.E) , SHELTON HOTEL
تاريخ النشر: 2014/09/23
Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

To work with all employees rather particular person.

Salma Al-Rayes
من قبل Salma Al-Rayes , human resources specialist , Misr ElHegaz Group

I believe you need to work on Communication skills , percuadtion  skills and presentation skills