What mean supervisor how you defined in yours word ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Kashifuzzaman Khan , pipeline engineer , Ali Alghanim Group Company (MECC), Kuwait
تاريخ النشر: 2014/09/24
muhammad imran
من قبل muhammad imran , Civil Foreman , ARABTEC SAUDI CONSTRUCTION LLC

Responsible for all related work. Ensuring all information required for checking the works is correctly extracted from the drawings and contract documents.