What is Risk Appetite? What may be included in the risk appetite of an organization?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Noor , Accounting Manager , FedEx
تاريخ النشر: 2014/09/24
Mohamed Zufar Mohamed Haseeb
من قبل Mohamed Zufar Mohamed Haseeb , Team Leader - Group Internal Audit , AW Rostamani Group

Risk Appetite refers to the amount of risk an organization / management is prepared to accept.