Directors Report is ---- in respect of financial report constituent.

<p>(a) Mandatory for a limited Company</p> <p>(b) Voluntary for a limited Company</p> <p>(c) None of these.</p> <p> </p>

تم إضافة السؤال من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh
تاريخ النشر: 2014/09/25
Kallol Chandra Das
من قبل Kallol Chandra Das , Junior Officer , The Premier Bank Limited

Mandatory and regulatory requirement in manycountry.

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

(a) Mandatory for a limited Company

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Answer is Option A) Mandatory for a limited Company

Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Answer is A

عصام الدين حامد العبيد حامد
من قبل عصام الدين حامد العبيد حامد , Finance Manager , Arab Academy for Specail Education

The answers correct answer (a) Mandatory

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Colleagues agreed with the answers correct answer

  Answer A

Sara Naeem
من قبل Sara Naeem , Trainee Finance officer , Wah Brass Mill

Right answer is option A)Mandatory for a company

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Agreed with all answers given:  It is mandatory.

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Mandatory