How can you use formative assessment in teaching English language?

تم إضافة السؤال من قبل Paul Mbunganu , Teaching , Ministry of Basic Education
تاريخ النشر: 2014/09/26
Asma Kauser
من قبل Asma Kauser , English Lecturer , Public School & College

A. Idea

B. Confidence in speaking

C. Arguments

D. Grammar

Haitham Mostafa Mohammed Abd Allateef
من قبل Haitham Mostafa Mohammed Abd Allateef , American Education , Smart City International Schools

By different kinds of exams

Dr Yasmeen Majeed
من قبل Dr Yasmeen Majeed , Trainer and HOD

By testing their spoken and presentation skills through various activities.

Ahmed Gendy
من قبل Ahmed Gendy , English Senior Inspector , Ministry of Education (MoE)

  1. Observations
  2. Questioning
  3. Discussionhttp://wvde.state.wv.us/teach21/ExamplesofFormativeAssessment.ht