How can we define a transaction?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Naseer Ud Din Hammayyun Hammayyun , Accountant , Almorkhania Gen Cont LLc
تاريخ النشر: 2014/09/26
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

agreed with mr safeer

Safeer Koyithan Kandy
من قبل Safeer Koyithan Kandy , General Accountant , Hala Trading

In Simple sense transactions can be defined as buying and selling activities.In wider sense it can be defined as all those activities which can be measured in money value.