What are the sociological factors determining buyer behaviour?

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2014/09/27
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Social Factors influencing consumer buying decision can be classified as:

  • Reference Groups & Opinion Leaders
  • Family Members & Relatives
  • Role & Status in the Society
  • The Consumers Culture

Demie Rondillas
من قبل Demie Rondillas , BRANCH MANAGER , GENTRADE INTERNATIONAL PHILIPPINES INCORPORATED

1. Status of Life

2. Personality

3. knowledge of the products

4. fashion