What is the meaning of DDU-DEQ - DDP methods of international shipping ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/27
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

DEQ : Delivered Ex Quay ...............Duty Paid   .............. ONLY FOR MARINE

DDU : Delivered Duty Un Paid ..................... for all transports

DDP : Delivered Duty  Paid ....... for all transporters

Ayman Esa Mustafa Farrag
من قبل Ayman Esa Mustafa Farrag , مدير مالي , شركة الصفوف

Setting terms of access to the reality of shipping

Group D

DEQ delivery marina ( Port is determined ) .

DDU delivery without paying a fee ( not a place of arrival) .

DDP delivery sincere Customs ( to be determined by the place of arrival ) .

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

agree with mr hany

ghasan katreeb
من قبل ghasan katreeb , محاسب , ادارة الموارد الساحلية

Agreed with colleagues answers

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

Rang means delivery on the quay (the port of destination specific)   DDU Delivered Duty Unpaid